Tel: +34 680.519.075
Email: info@latravessa.cat
L'AVENTURA DEFINITIVAQUE ÉS EL BIKEPACKING?ACONSEGUEIX L'OBJECTIU

L'AVENTURA DEFINITIVA

Sempre fas les mateixes rutes. Tracks circulars que no et porten enlloc. Has provat mai de fuigir? Allunyar-te cada cop més sense pensar...?

Read More

QUE ÉS EL BIKEPACKING?

Una modalitat de cicloturisme molt extesa a EUA i Centre Europa que et convida a viatjar sense presses, amb un mínim d'equipatge [més...]

Read More

ACONSEGUEIX L'OBJECTIU

Viu intensament cada cop de pedal. Comparteix cada moment amb els amics. Arriba al destí i fes-te amb el mallot de finisher de "La Travessa"

Read More

CONDICIONS DE VENDA

01 FEBRER 2016

Les compres a distància realitzades a la botiga en línia LATRAVESSA.CAT estan subjectes a les condicions generals que es defineixen a continuació, on tota venda es regirà seguint la legislació espanyola vigent en aquesta matèria. La política de qualitat de servei de LATRAVESSA.CAT està enfocada a satisfer les expectatives dels clients i a fomentar la cordialitat en les relacions comercials amb els seus clients i proveïdors. LATRAVESSA.CAT és propietat de David Calderó Campderròs, amb C.I.F. 44197508-H.

1. TARIFA DE PREUS :

Tots els nostres preus inclouen l’IVA i són vàlids en el territori peninsular espanyol, excepte un error o omissió, per a pagaments mitjançant Transferència Bancària. Els preus no inclouen les despeses d’enviament (en el cas d’adquirir béns de consum). LATRAVESSA.CAT es reserva el dret d’actualitzar les tarifes diàriament i el preu vàlid de cada producte / servei serà el que s’estipuli i accepti en el moment de tramitar el pagament.

2 . FORMES DE PAGAMENT :

LATRAVESSA.CAT posa a la seva disposició el pagament per Transferència Bancària. No haurà de realitzar el pagament fins que rebi el nostre e-mail de confirmació, que rebrà en 24-48h, un cop verificada la plena disponibilitat dels productes i / o servei.

 • COMPTE BANC SABADELL (IBAN) Nº: ES08 0081 1828 71 0006087121

Observacions: en el “concepte” de la transferència anoti el nº de comanda, seguit del seu nom i cognoms. Preguem ens remeti el comprovant de pagament a: info@latravessa.cat

3 . DISPONIBILITAT :

 • Serveis: garantim la disponibilitat d’un màxim de 10 places en les reserves de LATRAVESSA (per a grups grans, consultar).
 • Productes: garantim l’estoc amb una fiabilitat propera al 95%, excepte en aquells productes en què s’adverteix que s’adquireixen per encàrrec.
 • Mallots: procurem tenir un estoc regular de les talles més usuals (M / L / XL), que es reposen cada 60 dies aprox.

En cas de no disponibilitat del material (o servei) per causes alienes, com: overbooking, producte descatalogat, trencament d’estoc per part del fabricant o altres imprevistos, el nostre departament comercial es posarà en contacte amb vostè. Per tal d’oferir-li la millor solució (substitució del producte per un altre equivalent, superior o la devolució dels diners).

4 . SERVEIS – LA TRAVESSA :

En contractar LaTravessa l’usuari està efectuant la reserva en diferents allotjaments o estades, en el règim que s’estipula i en les dates que s’indiquen. Així mateix, l’usuari rebrà un llibre de ruta en (format PDF) amb informació variada perquè pugui realitzar el viatge. Rebrà els tracks (o trajectes) que li permetran seguir la ruta fent ús d’un GPS i, rebrà un mallot exclusiu de finisher.

L’usuari viatjarà pel seu compte, risc i amb els seus mitjans. Haurà d’anar degudament equipat i tenir una preparació física adequada a l’esforç a realitzar. En els seus desplaçaments a través de vies públiques, pistes forestals, camins i senders ha de respectar la normativa de seguretat viària. Recomanem tenir la llicència federativa de ciclisme (o una assegurança pròpia), disposar de recanvis en cas d’avaria i tenir uns coneixements mecànics suficients.

Els desplaçaments realitzats per l’usuari no tenen vinculació contractual amb LATRAVESSA.CAT, de manera que l’empresa no es fa responsable enfront de danys personals o produïts a tercers. LATRAVESSA.CAT no es fa responsable de l’estat del trajecte (competència de les administracions), de la situació meteorològica o de qualsevol altre imprevist que es pogués produir. En cas de previsió meteorològica adversa, o fatiga, recomanem es desplaci amb transport públic / taxi al seu següent destí. En cas d’abandonament (o de cancel·lar la reserva 15 dies abans de la data de sortida), no serà possible la devolució dels diners. LATRAVESSA.CAT no es fa responsable davant robatoris o furts que, de produir en un establiment, haurà de presentar reclamació a aquest.

5 . ENVIAMENTS – PRODUCTES :

Un cop verificat el pagament, LATRAVESSA.CAT confeccionarà la seva comanda dins de les següents 48 hores, tret dels productes en els quals s’especifiqui 1 termini determinat. Quan la comanda estigui llest es el lliurarem a l’agència de transports i l’avisarem del per correu electrònic. Després, hauria arribar-li en unes 72 h aprox.
LATRAVESSA.CAT no es responsabilitza dels errors que el client pogués cometre en facilitar la direcció de lliurament, pel que recomanem que ompli acuradament el formulari.

A la recepció de la comanda i, abans de signar l’albarà de lliurament, verifiqui que els precintes originals externs no han estat manipulats i que el paquet es troba en perfecte estat. En cas d’observar qualsevol anomalia la haurà d’anotar en l’apartat “observacions” en signar l’albarà de lliurament del transport (sense aquest requisit no serà possible presentar reclamacions a l’asseguradora del transport ni a LaTravessa.cat). Si l’anomalia és molt greu, rebutgi el lliurament i poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Si no es trobés en el domicili en el moment del lliurament, el transportista li deixarà un avís o li dirà per tal d’acordar un segon lliurament sense càrrec addicional.

 • Tots els nostres enviaments tenen una tarifa plana de 5,00 € IVA incl.

6 . GARANTIA :

Tots els productes comercialitzats tenen 2 anys de garantia en peces i mà d’obra contra defectes de fabricació. La garantia no cobreix les despeses d’enviament i devolució del producte, que aniran a càrrec del comprador. La garantia quedarà extingit si s’estima que el producte ha estat sotmès a un ús indegut, davant de manipulacions no autoritzades, forcejaments, sobrecàrregues, caigudes …

Per poder resoldre qualsevol problema serà necessari l’albarà de comanda o la factura, documents en els quals es mostra la data de compra del producte.

En cas de necessitar atenció post-venda, preguem es posi en contacte amb nosaltres a través de: info@latravessa.cat. Descrigui’ns el problema i adjunti fotografies si cal. Analitzarem el seu cas i buscarem la millor solució en funció de les polítiques o procediments exigits per cada fabricant. Preguem llegeixi el punt 7,7 de les Condicions de Venta ja que conté informació vinculant amb la gestió de devolució de productes en garanta.

7 . DEVOLUCIONS :

El comprador té un termini de devolució de 14 dies després de la recepció del producte. Pur a dur a terme una devolució, els requisits abaix descrits son d’obligat compliment. Si desitja retornar un producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de info@latravessa.cat i us remetrem les instruccions de devolució.

REQUISITS:

 • 7.1. El producte a retornar, així com el seu embalatge original i la resta del contingut s’han de trobar en perfecte estat, complet i sense senyals d’ús.
 • 7.2. Tot producte rebut que incompleixi el punt anterior (7.1) podria impossibilitar l’abonament o, patir una depreciació. L’abast d’aquesta devaluació serà la que determini el venedor.
  7.3. La petició devolució s’ha de sol·licitar per correu electrònic, indicant el nº de comanda i article a retornar. En màxim 48 hores se li assignarà un número de cas i li enviarem les instruccions a seguir.
 • 7.4. Les despeses de transport de l’enviament aniran a càrrec del client, triant l’empresa de transport que cregui convenient. Tota mercaderia enviada a ports a pagar serà rebutjada i retornada al seu origen sense cap dret a reclamació.
 • 7.5. En cas de devolució parcial o total de la comanda, els seus diners li serà reemborsat un cop haguem rebut i revisat el producte. Els diners li serà retornat mitjançant transferència bancària al compte bancari que ens indiqui. No s’abonaran les despeses d’enviament.
 • 7.6. LATRAVESSA.CAT només es farà càrrec dels costos de transport si li haguéssim lliurat un producte erroni. En aquest cas, ordenarem la recollida després d’acordar una data i hora de recollida amb el comprador.
 • 7.7. En cas d’avaria, estant el producte amb o sense garantia, el procediment a seguir serà aquell que fabricant defineixi per mitjà de la seva política de post-vendes. Si el fabricant no disposa res, aleshores ens ha de sol·licitar una Devolució (veure punts 7.3 i 7.4). Un cop reparat o reemplaçat el producte, les despeses d’enviament aniran a càrrec del client.
 • 7.8. Si el destinatari decideix rebutjar la compra un cop la comanda ha sortit de les nostres instal·lacions, podrà sol·licitar la devolució dels diners. A l’abonament se li restarà un import mínim de 12 € IVA incl. en concepte de despeses de transport (enviament i retorn) i de gestió.

(La venda a distància es regula per l’art. 44 de la Llei 7/1996 d’Ordenació de comerç minorista modificada per la Llei 47/2002 segons la Directiva Europea 97/7 / CE).

(De conformitat amb la Llei 23/2003 del 10 de juliol)

CALDEA

Arribats a Andorra, el centre termolúdic de Caldea us obrirà les portes a un munt de sensacions, calma i relax. És el moment de reposar les forces, de compartir anècdotes i descansar. […]

Read More
TAYMORY

El mallot de La Travessa està confeccionat per Taymory, fent us dels millors materials i d’una tecnologia tèxtil de vanguarda. Cada peça esportiva respira l’experiència adquirida al llarg d’una vida dedicada, […]

Read More
OVEJA NEGRA

Oveja Negra és una empresa que dedica la seva activitat a construir els millors porta-equipatges lleugers per a bicicletes (bikepacking). Si has de fer un viatge llarg com La Travessa, tenim la millor solució! […]

Read More
TWONAV

TwoNav és una empresa líder en el desenvolupament d’aplicacions de software de navegació que s’ha convertit en un referent europeu en la fabricació de GPS, amb un projecte de futur innovador i […]

Read More
GODEN TULIP

Andorra Fénix Hotel. Un quatre estrelles luxós i modern que, situat al centre d’Escaldes-Engordany, a només 2 minuts del centre termolúdic Caldea, et permet descobrir fàcilment la ciutat i passejar pel seu entorn […]

Read More