LA TRAVESSA JA ÉS ACCESSIBLE!

Parada de descans.

El diumenge 24 d’abril pujavem fins als 2.050m d’alçada per inspeccionar l’estat dels ports de muntanya. La neu s’ha retirat de les pistes forestals i ja és possible fer La Travessa !!! Fes-la quan tu vulguis: en 3 o 4 etapes. Sol o acompanyat.

Us deixem unes fotos corresponents a la zona del prepirineu (tram que va de Berga a Martinet). Agraïm la col.laboració i companyia dels bikers que apreixen a les fotos: Xavier Lluverol / Daniel Marquès Vendrell.

 

 

PATROCINADORS:

NutriSport
Caldea Inúu
Golden Tulip Andorra Fènix Hotel
Taymory Spain
TwoNav España
Oveja Negra

‪#‎Bikepacking‬ ‪#‎LaTravessa‬ ‪#‎BarcelonaAndorra‬ ‪#‎MoutainBike‬ ‪#‎MTB‬ ‪#‎BTT‬‪#‎Aventura‬ ‪#‎Viatges‬ ‪#‎Vacances‬ ‪#‎Cicloturisme‬ ‪#‎Bicicleta‬ ‪#‎Gravel‬ ‪#‎Turisme‬‪#‎Pirineus‬ ‪#‎Travessa‬ ‪#‎AventuraEpica‬