QUINA BICI ELEGIR ?

Gravel-01

Fa uns dies un client ens preguntava si La Travessa es podia fer amb una bici tipus GRAVEL. La resposta és un… SÍ, amb rodes tot terreny !!! La nostra recomanació és utilitzar una bicicleta còmoda, de mountain bike o adaptada a la muntanya.

Per les característiques del recorregut, les bicicletes del tipus Maraton, Cross Country o Rally esdevindrien la primera alternativa, tot i que les Fat Bikes, Gravels, Híbrides o Ciclocross s’adapten perfectament al terreny. També les All Mountain, encara que el recorregut no és tècnicament complicat; que sí exigent, en longitud i desnivell (sobretot en les etapes pirenaiques).

Bicicletes

 

Descartariem les d’Enduro o de disciplines més extremes / específiques.

RÍGIDA O DOBLE ?

Les dues opcions son bones !!! Encara que cada una d’elles te els seus pros i contres. Per exemple : una bici RÍGIDA ens permetrà adaptar bosses porta-equipatges ultralleugeres de BIKEPACKING, però també instal·lar ALFORJES (tot i ser més pesades i no tan còmodes com les primeres). En canvi, una bici DOBLE ens aportarà una comoditat extra, podrà equiparse amb bosses de BIKEPACKING però, difícilment, hi podrem acoblar alforjes.

El mateix passa amb el material del quadre : si és de CARBONI hi podrem adaptar bosses BIKEPACKING, però seria arriscat instal·lar els suports metàl·lics de les alforjes. En canvi l’ALUMINI admet tot tipus de porta-equipatges. Per contra, és lleugerament més pesat.

QUÉ ÉS EL BIKEPACKING ?

Tobareu tota la informació fent clic a aquí, o podeu comprar bosses bikepacking.

ESPONSORS:

#Maraton #CrossCountry #Xc #FatBike #Gravel #Ciclocross #Alforja #Bikepacking #Bicicleta #Btt #Mtb #LaTravessa #Equipatge #Viatges #Vacances #Aventura #Epica #MountainBike #Bike